Ultra DB

Putkistojärjestelmät

Ultra DB

Äänieristetty ultradB-sisäviemärijärjestelmä on täydellinen putkien ja liittimien järjestelmä, joka on valmistettu polypropeenista ja mineraalikomponenteista. Putkille on ominaista kerrostettu seinärakenne: sisäosa on valkoinen, ulkopuoli – sininen, sileä, likaa kestävä. Sileä valkoinen sisäpinta on helppo tarkastaa.
Ultra dB -järjestelmää käytetään äänieristettyjen, paineettomien saniteetti-, sade- ja teknisten laitteistojen rakentamiseen. Sitä käytetään kotitalous-, kunnallis- ja teollisuusjätevesien johdattamiseen, joilla on korkea aggressiivisuusaste, mukaan lukien korkea rikkivetypitoisuus ja korkea lämpötila. dB-putket ja liitososat ovat täydellisiä käytettäväksi monikerroksisten rakennusten viemärijärjestelmissä.

Ultra dB -putkia ja -liittimiä käytetään laajasti yhden ja monen perheen asuinrakennuksissa, matalissa ja korkeissa rakennuksissa, kuten kerrostalossa, hoitokodeissa, sairaaloissa, leikkaussalissa, sanatorioissa, laboratorioissa, hammaslääketieteissä, kouluissa, yliopistojen luentosaleissa, lukusalit, radio- ja televisiostudiot ja monet muut.

Ultra dB -järjestelmää voidaan käyttää myös sovelluksissa, joissa kuljetetun jäteveden lämpötila ei ylitä + 90ºC (vakiovirtaus) tai + 95ºC (hetkellinen).

Ultra DB putket