Skolan safe

Putkistojärjestelmät

Skolan Safe

Se on korkealaatuinen äänieristettyjen putkien ja liitosten järjestelmä, joka on valmistettu mineraalikuitulujitetusta polypropeenista. Käytetyn materiaalin ansiosta Skolan-turvallinen järjestelmä on erittäin kestävä ja kestävä ulkoisille olosuhteille. Järjestelmän innovatiiviset rakenne- ja materiaaliominaisuudet takaavat pitkän, ongelmattoman ja turvallisen käytön.

Erityisen rakenteensa ansiosta Skolan Safe järjestelmällä on poikkeukselliset äänieristysominaisuudet, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää laajoissa rakennustekniikan sovelluksissa. Sitä voidaan käyttää yhden ja monen perheen asuinrakennuksissa, sairaaloissa, hotelleissa ja monissa muissa tiloissa. Missä akustinen mukavuus on tärkeää.

Skolan Safe on paksuseinäinen järjestelmä (seinämän paksuus on 5,3 mm DN 110: ssä), mikä tarkoittaa, että äärimmäisissäkin olosuhteissa se ei muuta muotoa ja säilyttää alkuperäisen muodon. Sille on ominaista korkean lämpötilan kestävyys: jopa 90ºC vakiovirtauksessa ja 95ºC lyhytaikaisessa virtauksessa.

Skolan Safe on kestävä, taloudellinen järjestelmä, joka lisää asunnon mukavuutta ja jokaisen kiinteistön arvoa.

Skolan DB putket