Magnacor system

Putkistojärjestelmät

Magnacor system jäte- ja sadevedelle

Magnacor on polypropeenista valmistettu putkien ja liittimien järjestelmä, joka tuotetaan suulakepuristamalla. Järjestelmäelementeille on ominaista kaksiseinäinen rakenne, mikä tarkoittaa, että pitäen korkeana SN8 rengas jäykkyyden, Magnacorin ominaispaino on paljon pienempi verrattuna muihin viemärijärjestelmän elementteihin, jotka on valmistettu esim. kivi- tai betoni- ja jopa PVC-U ja PE materiaaleista.

Putken seinä koostuu kahdesta kerroksesta: sisäkerros – sileä, ulkokerros. Molemmat kerrokset on liitetty molekyylisesti ekstruusioprosessissa muodostaen kiinteän rakenteen.
MAGNACOR-viemärijärjestelmää käytetään paineettomien saniteetti-, sadevesi-, yhdistelmä- ja viemärijärjestelmien rakentamiseen. Sitä käytetään talous- ja kunnallisten jätevesien tyhjentämiseen sekä pysäköintialueiden, teiden, moottoriteiden, lentokenttien ja jätevesien tyhjentämiseen.

Polypropeeni mahdollistaa ominaisuuksiensa vuoksi MAGNACOR-järjestelmän asentamisen kanaviin, joissa on korkea jäteveden lämpötila, koska se on hyvin vastustuskykyinen alhaiselle pH ≥ 2: lle (korkea rikkivetypitoisuus jätevedessä) ja solveltuu erityisesti teollisuusjätevesien käsittelyyn ja tierummuksi.

Sileä sisäpinta vaalean harmaalla värillä antaa erittäin hyvän näkyvyyden putkisto kuvauksissa

MC black putket