KG2000

Putkistojärjestelmät

KG2000 saniteetti- ja sadevesiviemärijärjestelmien rakentamiseen

KG 2000 SN 10 on moderni, erittäin tehokas kiinteä putkijärjestelmä saniteetti- ja sadevesiviemärijärjestelmien rakentamiseen. Jopa äärimmäisissä kuormituksissa kestävä ja turvallinen ja taloudellinen ainakin 100 vuoden ajan. Sitä voidaan toimittaa kaikissa vakiokoossa DN 110 – DN 500.

KG 2000 SN10 -putkea ja liitosjärjestelmää voidaan käyttää seuraavilla sovellusalueilla:

  • Pääasennus
  • Liitos vanhaan putkistoon
Lisäksi sitä käytetään menestyksekkäästi raskaille alueille (SLW 60), joiden peitesyvyys on vähintään 0,8 m ja enimmäispeite 6 m, ja pohjavesialueille. KG 2000 -putket ja liitososat voidaan betonoida suoraan valmistajan ohjeiden mukaisesti. KG 2000 voidaan asettaa tasaisille, suhteellisen löysille, hienorakeisille alustoille, kun ne tuetaan koko pituudeltaan.

KG 2000 -järjestelmässä käytetty erityinen, patentoitu, kolminkertainen tiiviste täyttää useita tärkeitä toimintoja:

  • Pidätinreuna - saa huulitiivisteen puristumaan putken reunaa vastaan ja estää tiivisterenkaan liukumisen alas tai romahtamisen
  • Kaavin reuna - käytetään putken epäpuhtauksien poistamiseen
  • Tiivistysrengas - tiivistää putkiyhteyden pysyvästi. Ensinnäkin se varmistaa, että jätevedet eivät pääse pohjaveteen (tunkeutuminen) ja toiseksi pohjavesi ei pääse putkiverkkoon (imeytyminen)

Putkien vuotokoe standardin DIN EN 1610 mukaisesti suoritetaan ilman ja veden kanssa paineessa 0,05 – 0,5 bar ja tyhjiössä.

KG 2000 SN10 -järjestelmä soveltuu myös asennukseen juomavesialueelle . MPA Darmstadt on vahvistanut ATV A 142: n mukaisen järjestelmän riittävän testauksen 2,4 bar: lla.