HT Plus

Putkistojärjestelmät

HT Plus

HT Plus on täydellinen uuden sukupolven viemäriputki järjestelmä, jotka täyttävät vähämeluisten järjestelmien tiukat vaatimukset. Se on valmistettu muovista parannetulla koostumuksella, joka perustuu polypropeeniin ja luonnon ainesosiin. Se täyttää kaikki modernin, ekologisen viemärijärjestelmän vaatimukset.

HT Plus-järjestelmä on tarkoitettu rakennusten sisä- ja sadevesiviemärijärjestelmien sekä ilmanvaihtojärjestelmien rakentamiseen. Järjestelmässä käytetty lämmönkestävää / stabiloitu muovia, joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja ja jätevettä, myös aggressiivisia aineita. Tämän ansiosta sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi myös kemian- ja lääketeollisuudessa.
HT Plus-putket ja liitososat kestävät kuuman veden virtauksen (jopa 90ºC jatkuvassa virtauksessa ja jopa 95ºC lyhytaikaisessa virtauksessa), joten niitä voidaan käyttää kotitalouksissa ja kaikkialla, missä korkean lämpötilan jätevettä johdetaan.

HT Plus-tuotteiden mineraalit auttavat vähentämään melua merkittävästi, kuten Stuttgartin Fraunhofer-instituutin tekemä tutkimus vahvistaa. Siksi HT Plus-järjestelmällä on akustiset ominaisuudet, jotka ylittävät DIN 4109 -standardin vaatimukset, ja sitä voidaan käyttää rakennuksissa, joissa melunsuoja on tärkeä.

HT Plus osat ja tarvikkeet