Pumppaamot

Tuotteet

Pumppaamoratkaisut

Tervetuloa tutustumaan pumppaamo sarjaan IQ+ . Tästä saat tietoa siitä, minkä kokoinen pumppaamo tulisi valita, miten valittu pumppaamo asennetaan ja miten sitä huolletaan.

Lähtökohtana pumppaamoiden suunnittelussa pidämme pitkäaikaista kestävyyttä, asennuksen helppoutta ja turvallista käyttöä. Pumppaamot on tarkoitettu jäte-, sade- ja pohja- vesien pumppaamiseen paikoissa, joissa painovoimaisesti virtaavan putkiston rakentaminen ei ole mahdollista tai tarkoituksenmukaista.

Tarjoamme sopivan pumppaamon, pumput ja IQ-ohjausautomaikan, jonka älylogiikka huolehtii, jotta sinun ei tarvitse. Kaikki komponentit täyttävät erittäin tiukat laatuvaamukset asettaville teollisuuslaitoksille ja jäteyhtiöille. Roadpipe hyödyntää yli 10 vuoden kokemustaan pumppaamoiden valmistuksessa.

PE-pumppaamot, runkoputki valmistetaan spiraalimaisesti kierretyllä PE-putkella, Roadpipe tuotantotehtaalla Tuusulassa. Pumppaamot varustetaan valmiiksi putkistot ja venttiilit asennettuina, jossain malleissa myös pumput ovat asennettuina, mahdollista saada myös pinnanohjaus valmiiksi kalibroituna, niin että pinnan ohjausyksikkö laitetaan tehtaalla kiinni.

Pumppaamon kansistoksi voidaan valita kevyt muovikansi, lukittava alumiiniluukku tai valurautainen kansisto jopa 60t kestävyydellä.

Pumppaamon läpileikkaus
Pumppaamo

IQ+SARJAN pumppaamot ovat uppopumpulla varustettuja säiliöpumppaamoita. Pumppaamoiden toimitukseen kuuluu pumppaamorunko, pumput, pumpun varusteet, paineputkisto venttilit sekä ohjausautomatiikka.

Suomenkieliset, selkeät asennus ja huolto ohjeet käyttämiseen. Pumppaamon saa yhdellä ,kahdella kolmella pumpulla. Pumput toimivat vuorotellen ja äärimmäisissä olosuhteissa myös samanaikaisesti.

Pumppujen toimintaa ohjaa IQ+ älyohjausautomatiikka, joka on asennettu pumpun ohjauskeskukseen. Pumppaamossa vakiona IQ-paineanturi ja pakkokäynnistysvippa, ohjain toimii, vaikka vippa tai paineanturi olisi pois käytöstä.

Pumppaamoiden ohjauskeskukset ja niiden automaatio voidaan suunnitella käyttökohteen vaatimusten mukaan. Pumppaamon sisäinen paineputkisto valitaan pumpun liitännän mittojen mukaan. Valitsemme sinulle sopivan sade tai jätevesipumpun automaattsesti parhaalla suoritusteholla.

Laajasta mallistosta löytyy kaikkeen pumppaamiseen sopiva pumppu. Käytämme RPS-PUMP, Flygt, Lowara, Wilo, DAP merkkisiä pumppuja.