Hulevesien viivästys

Hulevesien hallinta

Waterbox - modulaarinen sadevesikerääjä muovista

Sadeveden kerääminen on tullut yhä useimmille maailman valtioille ajankohtaiseksi, sillä käyttökelpoisen veden vesihuoltokustannukset kasvavat nopeasti. Rappeutuvan infrastruktuurin sekä sadevesijärjestelmän saasteiden vaikutus ekosysteemiin ei ole ainoa ongelma, sillä samalla tämä arvokas vedenlähde vedetään kirjaimellisesti viemäristä alas. Ratkaisu tähän ongelmaan on sadeveden kerääminen, eli prosessi, joka käsittää sadeveden keräämisen, varastoinnin ja jakelun.

Roadpipe Suomi Oy:n Lisensöidyn modulaarisen vedenkerääjän rakenne on tieteellisesti tutkittu ja tuote valmistetaan PP-materiaalista. Tuote on ihanteellinen imeytyssäiliöiden, veden uudelleenkäyttösäiliöiden ja salaojakanavien tapauksessa sekä keveissä tyhjissä tiloissa. Me kykenemme valmistamaan tuotteita myös korkeammalla puristuslujuudella asiakkaan erittelemällä tavalla. 

Hulevesien viivästys waterbox järjestelmällä

H
Y
Ö
D
Y
T

Maanalainen vesisäiliö

Suunniteltu kestämään

Tehty pääsääntöisesti todella puhtaasta PP-muovista, joka on materiaaline kevyt ja kova. Modulaariset sadevesisäiliöt eivät reagoi herkästi happojen tai etikan kanssa. Omistaudumme tarjoamaan tuotteen, jonka elinkaari kryogeenisten lämpötilojen ympäristössä on jopa yli 55 vuotta. Tuotteet ovat 100% kierrätettävissä käyttöiän loputtua.

Yli 75t / m2 kuormituskapasiteetti

Dynamiikan ja logistiikan vuoksia tuote hyödyntää täysimääräisesti kolmion vakautta. Pyöreään muotoon yhdistettynä veden säilytysjärjestelmä on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi ratkaista sadeveden keräämiseen, imeytykseen ja säilytykseen liittyvät kysymykset niin syvällä kuin matalikossa.

Jopa 96% korkea tyhjiösuhde

Maanalaisen veisäiliön suuri 96% tyhjiösuhde mahdollistaa järjestelmän toteuttamisen pienemmässä tilassa. Tästä seuraa säästöjä louhinnassa ja maanmauokkauksessa. Modulaarinen sadeveden keräysjärjestelmä mahdollistaa rajattoman vesimäärän säilömisen ja luonnonveden hallinnan.

Waterbox asennus

Modulaariset säiliöt sadeveden keräysjärjestelmille

Roadpipe Suomi Oy tarjoaa laajan valikoiman maanalaisia vesisäiliöitä pintavesien tai pohjaveden säilömiseen, imeyttämiseen ja suodattamiseen tarjoamalla vedenkeräys- / vedenpoistoratkaisuja eri alueille.

Modulaariset sadevesisäiliöt ovat paikan päällä koottavissa ja yhdistettävissä lukituksella eräänlaiseksi matoksi vesien hallitsemiseksi ja varastoimiseksi. 

Waterbox

Koko: 1000 x 500 x 500mm

Säiliöt: 4 säiliötä / m3

Säiliöön mahtuva vesi : 237L/säiliö

Paino : 15kg/säiliö

Materiaali : PP

Vertikaalikuorma kapasiteetti : MAX 65T/m2

Sivukuormakapasiteetti : 12T/m2

Waterbox